BLOGG

Lördag och redan klockan 8 var vi på agilityplanen för att träna! Vaknade till en varm och solig förmiddag så eftersom det bara är lite skugga under morgonen på planen så åkte vi tidigt. Det är rätt skönt att slippa solen faktiskt just under agilityträningen Ha ha!! Nu hotar de med kraftigt regn under dagen så har fixat både Smilla och Drömma's päls, öron och klor sen badat dem innan regnet. Ville hinna självtorka dem i trädgården, det är praktiskt! Ska ta tag i Nelly & Lego i eftermiddag oxå dock inget bad för dem men lite pälsvård och sånt i alla fall. 

 

Nu solig skogspromenad för dogsen och mig, ska plocka lite blomster finns mycket fina liljekonvaljer just nu Cool

Hjärta Idag blir finaste Smilla 1 år gammal Hjärta!!! Dagen till ära har jag stekt pannkakor till kvällens sökträning, Smilla's favorit godis!

 

GRATTIS!

 

Har långhelg att se fram emot 4 dagars ledighet Cool! Skönt och bra för har en massa att fixa hemma i huset och hoppas på lite finväder oxå så målningen av nya boden kan återupptas! Sen är det ju tävling i helgen ska bli roligt, Drömma's bror ska komma och det ska bli kul att få se honom igen! Har planerat lite träning oxå har varit dåligt med det denna vecka då löpkaoset hindrar och värst av allt min jobbiga diet som tar bort all energi...

 

Bra start på fredagen, tidig och solig cykeltur med Smilla & Lego, Nelly kör jag med ikväll!

Fick köra två rundor i går med cykeln, Smilla & Nelly ihop och Lego själv! Herregud krävs självdisciplin nu måste jag säga att genomföra detta är så trött och frusen på kvällarna att det känns som det bara gäller att överleva denna diet tid!!!

Idag har ungdomarna varit på stan och tränat stads agility i form av balans och koordinations övningar som oxå ger lite bättre mod och självförtroende. Finns så mycket att hitta på bara fantasin sätter gränserna! Vi passade oxå på att åka hiss, gå lite olika trappor och hittade några roliga källaringångar att passera. Dessutom en massa social träning iform av människor som ville hälsa och några trevliga hundar att bekanta sig med Cool

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !