BLOGG

Tagit en skogstur ner till sjön idag med hundarna, varmt & soligt Cool! Både hundarna och jag provade vattnet bara till knäna då för min del men hundarna simmade lite för första gången i år. Väntar ett par veckor till innan den riktiga simträningen drar igång känner jag var ju inte överdrivet varmt i vattnet ännu...

Nelly's höglöp är över så lugnet har återfunnit sig här hemma CoolFin sommarkväll igår så vi tog en skogstur med hela gänget ihop igen, härligt! 

Gjort ett kvällspass på agilityplanen idag Cool svårt att hålla sig borta då det är såååå roligt!! Körde två solfjäder kombinationer med hopphinder, däck och tunnlar. Bra tränings pass på alla hundar idag! 

 

På bilden Nelly som trots att hon varit lite loj idag hade riktigt bra tryck på hindren Cool

Har varit i Norrköping på utställning med ungdomarna samt Nelly som fick följa med som sällskap, Lego var hos mamma så slapp jag lite pip o gnäll en stund. Ingen direkt lyckad tävlingsdag måste jag säga åkte ut med både Smilla & Drömma idag Gråter hyggliga kritiker men det har ju gått bättre. Men vi hade i alla fall tur med vädret Hahaha! Sen var det riktigt trevligt att träffa lite bekanta och kolla in fina hundar samt tröst shoppa lite oxå! 

 

På bilden Drömma's fina bror Joker! 

Var riktigt varmt igår och skogen kryllade av en massa mygg under sökträningen! Vi var på samma skogsparti som för några veckor sen, så mina hundar hade fina minnesbilder och gjorde bra sökslag allihopa Cool Roligt när det går bra och vad snabbt de lär sig de små liven!

 

Efter träningen gemensam skogspromenad med alla vovvar Cool

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !