BLOGG

Heldag i Kvinnersta med handlers utbildning Cool Finväder & trevligt sällskap så en toppendag! Lärare var Svante Frisk som var riktigt bra måste jag säga, fick en massa värdefulla tips och råd. Var praktik hela dagen samt inledande teori och sammanfattning efter dagen. Trötta hundar och nöjd matte på väg hem just nu Cool

Superfin sommardag Cool! Har varit mys i trädgården för hela slanten, fixat rent trädäcken och börjat olja dem, planterat mer blommor och suttit länge ute och fikat. Hundarna är inte sena att ta sin plats när det dukas upp mat Ha ha! sötnosar!!!

Ordnat sig så bra att jag är ledig hela veckan Cool ska bli finväder om de nu inte ändrar sig, hoppas inte det! Blev en morgontur på cykeln idag, skulle kört igår kväll igentligen men börjar väl redan bli lite slö och veckovill efter ledig långhelg! 

Åkte upp till byn för att gå en mindre bit av vår fina Gruvled Cool! Hela leden är på över 1 mil så det är ju inte läge att gå när Drömma är med, men det är fina skogstigar att välja på så följde leden en liten bit i alla fall. 

Vad passar bättre efter en solig sommarpromenad än ett fyllt märgben med oxköttbitar i sås, som varit i frysen under promenixen? Populärt hos mina hundar kan jag lova med isglass i trädgården Cool Härlig sommardag!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !