BLOGG

Tittat på dokumentären "Lyckopiller till husdjur" på Kunskaps Kanalen idag, så sorgligt hur världens djurhållning håller på att utvecklas Ledsen man blir chockad faktiskt! Att stoppa lyckopiller i hundarna istället för att ändra deras miljö det vill säga ändra på människan, är i min värld helt galet! 

 

Ikväll ska jag kolla på 4:an " hundens värsta vän " Blir inte direkt uppmuntrande det heller att se hur många hundar som vanvårdas, men måste bara se det...

 

Repris på psykofarmica till husdjuren går i morgon 31/5 klockan 10.00 på Kunskaps Kanalen....

Då var vi där igen!!! Just nu kaos, Lego gnäller & piper så jag tror och hoppas han snart tappar rösten Ha ha! Nelly är i sin bubbla det vill säga helt okontaktbar! Själv har jag gått på svältdiet nu i 3 dygn så konstant trött och tung i huvudet, är inte toppen tider med andra ord!!!

Men vad det regnar Gråter! Usch vad tråkigt går liksom inte att vara ute alls idag, så har blivit en storstädning av hela huset istället! Hoppas på uppehåll till kvällen så vår planerade cykelmotion blir av i allafall! 

Måndagens cykelmotion var både rejält blöt och kall, fleece tröja på i slutet av maj!!! Har börjat en 14 dagars diet oxå igår detta gjorde det inte lättare att ta sig ut direkt.... Segt, hungrig och fryser Gråter

Blev skit väder igen med en massa regn så för andra gången i rad ställdes spårträningen in och det blev inomhusträning istället i form av lite lydnads detaljer. Tränade på delmoment i rally-lydnad med hundarna! Får ta tag i spårträningen under veckan och hoppas på lite finväder i allafall inget regnande, storm eller åska!!!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !