BLOGG

Sökträning på Björkliden med bra vind och riktigt utmanande legor i helgen Cool tycker mina hundar verkligen utvecklats mycket denna höst och ser fram emot nästa års utmaningar och träningar det är nu när grunderna sitter det roliga börjar !!

  

På bilden Catrine's duktiga och fina Collie flicka Ia från helgens träning !!

 

Vår fredag blev en solig och bra dag !! Vi hade simtider vid lunch men åkte tidigt för att ta en solig och vacker promenad längs med Göta Kanal innan träningen i bassängen Cool

Önskar alla en riktigt trevlig Lucia !!

Hos oss försvann snön lika fort som den kom vi vaknade till nästintill barmark igår!! Bestämde mig direkt för att ta en spårdag medan lite snö i alla fall låg kvar var ju rätt länge sedan de spårade på snömark. Så blev en heldag i skogen med spårträning, en lång skön promenad och en uppletade ruta Cool !!

Jag har införskaffat mig en liten fil till vovvarnas klor tänkte att jag skulle prova att fila ner det sista efter klippningen. Är så svårt att få bort allt som behövs på Nelly & Drömma de har ju bara svarta klor !! Funkade väl sådär... måste nog ha en kraftigare fil tar liksom evigheter att fila med den jag köpte Blinkar hade även köpt hem en belöning till vovvarna varsitt smarrigt gristryne det sa bara mums så var det uppätet !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !