BLOGG

Vår rally-plan var så snöfylld igår att vi fick förflytta oss till byn's parkering vid Centrum Huset! Det var faktiskt bra på alla sätt för hur nyttigt som helst att byta miljö på träningen Cool mina hundar var till en början inte alls lika fokuserade som vanligt det säger rätt mycket om hur lätt det är att få lydnaden situationsbunden i platsen !!

December är en månad som verkligen går fort redan 2:advent !! För vår del var det jobbdag så firade med lite adventsfika medan snön bara vräkte ner ute... Lilla Lycka var med på jobbet igår ihop med sina kusiner hon är verkligen en duktig liten valp så orädd och glad hela tiden Cool !!

Så vacker dag vi haft en massa vintersol härlig vit snö och mycket lyckliga vovvar har tagit en långpromenad i vinterlandskapet Wow! Mina vovvar älskar snön !!

Igår kom snön och den yrde ner hela dagen så det blev en massa snöbus för hundarnas del CoolFör lilla Lycka's del var det ju faktiskt hennes livs första snöbus och hon verkade tycka det var hur roligt som helst !!

I dag flyttade lilla söta Lycka in hos oss då matte syster yster åkt till Stockholm och Globen för att se Idolfinalen! Så blir lite extra fredagsmys då liten gose vovve är här idag Wow! !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !