BLOGG

Redan fredag igen och vi hade lunch tider i bassängen rätt skönt faktiskt att simma på fredagar Cool man behöver inte göra resan och ta tiden dit under helgen utan kan utnyttja ljuset till skogsträning istället. Nu hade de hunnit fått upp en ny vägg igen i lokalen så det var tyst och lugnt igen som vanligt Cool På vägen hem hämtade vi lilla Lycka hos syrran hon ska sova över här så blir lite extra fredagsmys idag !!

Vi har varit ute med en kompis och tränat lite balans och koordination med vovvarna Coolhittade en massa roliga saker att balansera på, klättra på, krypa under och hoppa över. Några av hundarna kom på hur roligt det är att åka rutchkana det såg verkligen festligt ut när de gång på gång gled nerför kanan och bara njöt !!

Miljösök på Bönergården idag med nya spännande och utvecklande legor Cool vi låste upp en del nya bodar och hittade fantastiska möjligheter, så roligt !! Glada och duktiga vovvar jobbade fint på området och det är verkligen roligt att se dem alla under söket de börjar bli rätt bra på det här nu Cool !!

Vi var på årets sista måndagträning med rally-gänget i går kväll. Trots att det är mycket till jul och bara 1 vecka kvar kom det många träningssugna lydnads ekipage Cool Jag ser fram emot nästa års träningar redan och kommer träna in några nya moment hemma i helgerna tänkte jag !!

Snön och vintern lyser med sin frånvaro... Under dagens långpromenad började det regna istället Förvirrad känns lite synd och tråkigt faktiskt då det bara är en vecka kvar nu till jul !! Hur som är i allafall vovvarna lika glada som vanligt och busade loss ordentligt på gräsåkern längs med skogsvägen vi tog idag Cool !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !