BLOGG

Tänkte först skippa att kolla på nya programmet djurinspektörerna.... Vet hur illa berörd jag blir av att se djur, barn, gamla och sjuka lida på olika sätt. Men bestämde mig för att inte blunda dessa program behövs alltid tycker jag det är bra att man lyfter fram och visar hur det faktiskt kan se ut bland uppfödare och hundförsäljare. Som väntat var det en del riktigt jobbiga inslag och jag är mycket fundersam över hur det kan ser ut och gå till på vissa kennlar i landet samt hur naiva och godtrogna folk måste vara som köper en valp av dessa människor ???

Äntligen helg och på det kom oxå lite efterlängtad snö idag CoolSå vovvarna har busat och haft snörace på gärdena !!

Arbetsdag igen och vovvarna är med som vanligt planerar att på lunchen fortsätta att utveckla de beteenden vi började shejpa fram hemma igår Cool !!

Vaknade idag och kände mig mycket bättre igen så skönt Coolvi har tagit en långpromenad med Lisa och Skalman på morgonen så nu har vovvarna fått en hel del motion och är nöjda och glada medan matte ska städa och fixa lite här hemma !!

Trots krassligheten har jag faktiskt varit ute i skogen med vovvarna som vanligt men i ett betydligare lugnare tempo. Men herregud så skitigt det varit i helgen man kommer hem med fyra små smutsgrisar varje gång som inte skulle gå att ha inomhus om de inte duschades av efter promenad Ha ha! !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !