BLOGG

Är fortfarande inte frisk Gråter så vovvarna får roa sig på egen tass! Har preparerat hela tomten med frukosten som toppats med köttfärsbiff och pannkaka vilket nog får bli dagens höjdpunkt !!

Börjar bli riktigt förskyld har varit segt i helgen skulle ha tränat spår på lördagen men fick ställa in Gråter Har i alla fall tagit våra långpromenader som vanligt alltid nått !!

Gjorde i ordning vovvarna lite efter simmet, kollade öron, tänder och klor då jag gör ett riktigt obehagligt fynd på Drömma en fästing !!! I Januari ? Usch vad jag ogillar dessa kryp Gråter

Smilla gjorde idag sitt livs första intervallträning i bassängen hon är ju 19 månader nu så var dax att börja göra lite mer allvar av simträningen. Tycker hon gjorde det bra Cool jag har vant henne vid jetstreamen sista månaderna så inte det skulle ställa till det för henne! Passade även på att schamponera både Nelly och Lego idag det är helt galet så skitiga de blir om dagarna Ha ha! !!

Nya året började på bästa tänkbara sätt genom ett väldigt lyckat miljösök på Björkliden CoolSer fram emot fortsatt utveckling av hundarna detta år och hoppas de får vara friska och skadefria då kommer det bli ett riktigt roligt år !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !