BLOGG

Igår började jag mitt livs första online kurs en både spännande och riktigt bra idé på många sätt! Man slipper ju dels långa resor, passa kurstider och vad kan passa bättre än en shaping kurs under resten av denna mörka vintertid Wow! 

Vi var uppe på Örebro's universitet och lyssnade på Lars Fält igår kväll när han pratade om ämnet "hundpromenaden" ett intressant ämne som berör alla hundägare Cool 

Vi har varit ute och spårtränat även idag Cool lite andra förutsättningar då det har snöat över natten så mer snö på marken, mer vind idag, bara -4 grader men framförallt bestod dagens utmaning av att klara av att det snöade från att vi la ut spåren tills vovvarna gått dem. Både spåret och apportera begravdes till viss del av ny snö men tycker alla mina vovvarna löser spåren riktigt bra även idag så roligt !!

Här är nu hela skogsterrängen täckt med lätt snö och vi har idag spårförhållanden vi inte haft på väldigt länge nämligen -9 grader mitt på dagen! Så en intressant spårträning som alla mina vovvar genomförde på ett utmärkt sätt Cool kan inte säga att varken kylan eller snön på nått sätt ställde till det för dem utan de spårade på riktigt bra !!

Vi fick sällskap av Petra och hennes söta vovvar på gårdagens långpromenad och alla våra vovvar var både lite busiga och väldigt glada i sällskapet Cool tänk vad lite snö kan göra vovvarna är barnsligt förtjusta i det !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !