BLOGG

Rally-lydnaden har flyttats till byns skolgård just nu då vår grusplan är helt snötäckt. Är nyttigt att byta miljö för både oss och hundarna är inte alltid så lätt att hålla fokus när allt runt om är spännande Ha ha! Det var rätt kallt igår -7 grader så tränade bara aktiva moment mest olika fotposioner med mina och de gick riktigt bra tycker jag !!

På bilden vår fina gamla skola där har man tillbringat de första 6 åren av sin utbildning Cool

Vi har en helt ledig vecka att se fram emot Wow! inledde den med sovmorgon och en riktigt solig och vacker vinterpromenad i skogen !!

Det saknas inte snö hos oss nu för tiden det kommer mer o mer typ varje dag! Skulle faktiskt önska att det blev ett stopp nu för hundarna börjar få det svårt att ta sig fram i terrängen och vi är mer eller mindre hänvisade till samma väg upp i skogen varje dag denna helg, tråkigt Ledsen !!

Det kommer inte bli sovmorgon på lördagarna de närmsta veckorna för vi har fått morgontider i bassängen! Så redan kl 9.00 var vi i Norsholm för att träna men det är ganska skönt ändå att vara först ut i vattnet då är det ju faktiskt ljust ute när man kommer hem igen Cool 

Var mycket glada vovvar på sökträningen idag Cool det var ju två veckor sen sist de tränade sök! Vi var på Björkliden och lade ut 3 figgar bara inomhus då området är rätt så snöigt. En riktigt klurig och utvecklande lega på dansbanan idag är alltid roligt att se dem lösa nya utmaningar på ett bra sätt !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !