BLOGG

Vi har tagit det rätt lugnt några dagar o njutit av solen, våren och långa promenader! Stora delar av dagarna har vi tillbringat ute i trädgården pysslat med blommor och växthuset eller bara varit ute o läst en bok och fikat lite Cool Hundarna har letat sin mat utomhus och legat och gnagt goda ben o ätit kycklingvingar om dagarna rätt härligt även för dem med lite skön vila !!

Fortsatt soligt o härligt ute Cool startar nya veckan med en morgonpromenad till sjön en av våra favoritrundor! Lite kallt i vattnet ännu för mina badsugna hundar blev bara o vada omkring på stranden idag !!

Blev en lyckad dag igår med fin fina resultat Cool Lycka gick hela vägen till BIS final o placerades som 5:a !! Drömma blev BIG-2:a riktigt fint resultat !! Nelly fick Hp och placerades som 2:a bästa tik i rasen !! Smilla vann unghundsklassen och slutade sen som 3:e bästa tik för dagen i rasen !!

En fantastisk solig o härlig dag i Ödeshög! En utmärkt o väldigt trevlig utställningsplats i folkets park med goda möjligheter till alla bekvämligheter Cool

Fredag o massor att fixa med inför morgondagen! Fyra hundar att borsta, bada o föna inför tävlingen i Ödeshög! Men trots allt detta fix har vi hunnit att träna mer på golvbanan och tog oss även en tur ner till agilitybanan Cool !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !