BLOGG

Har beställt nya somriga koppel till alla mina fina flickor Cool !!

Varit en riktigt trevlig dag i Eskilstuna Cool Så många vackra hundar i ringarna! Lycka o Drömma skötte sig utmärkt och tävlade båda i stora klasser idag. Lycka blev utan hp men fick en bra kritik och var väldigt duktig! Drömma fick Exellent och det är jag supenöjd med inte lätt att få mer i den konkurrensen !! Väl hemma igen tog vi en solig kvällspromenad så skönt åh låta hundarna få springa av sig lite av den mentala avspänningen en heldag på utställning innebär !!

Äntligen fredag och det är full fart mot helgen o vårt spännande äventyr Cool vår första officiell utställning för året!! För övrigt har nu alla tikar här gått ur sina löp och det är som vanligt här igen inga stängda dörrar stress över att de skulle smita ut och en lugn Lego igen !!

Tog en riktigt skön heldag i skogen med träningskompisarna Cool Vi la först spår sen tränade vi bevakning medan hundarna gjorde bastjänst. Efter spårträning tog vi en gemensam promenad som vanligt en sån trevlig Valborgsdag !!

Hittade så intressanta banskisser i Canis tidningen att jag bara var tvungen o åka till agilityplanen och träna lite i går kväll Cool !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !