BLOGG

Tänk att det redan är så varmt om dagarna att cykelmotionen får läggas morgon eller kväll! Så blev en härlig kvällstur i går och än så länge är det mygg o knott fritt ute Cool

Varit med Miranda och hennes hundar Millie o Jimmy och tränat agility idag Cool Lilla Lycka fick prova tunnlarna för första gången och hon tyckte det var jätteroligt så snabbt hon lärde sig !!

Då var det arbetsdag igen en långhelg går så fort! Ska träna frisigal och varsågod övningar på lunchen tänkte jag är så bra åh få till några korta pass även dessa dagar är oftast de korta o effektiva pass man får till som ger mest Cool !!

Påskhelgen avslutas i strålande solsken är faktiskt sommarkänsla över värmen Cool Vi åkte till vackra Åsebro och tränade miljösök med mycket lyckliga hundar de älskar att söka på nya platser! Efter det blev det mer träning på golvbanan vi utökade antal preparatburkar och jobbade med fler lockande störningar på banan. Vilken härlig påskhelg den har verkligen bjudit på ett helt magisk vårväder detta år Wow! !!

Vilken trevlig påsk Wow! högtryck med fint vårväder, första grillningen, trevligt sällskap och massor av härlig utomhustid för vovvarna både i skogen o på tomten !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !