BLOGG

Vi tog en cykeltur med hundarna igår kväll, kändes som om de behövde röra sig ordentligt. Resten av dagen gick till att packa upp och fixa samt tvätta typ 100 maskiner, herregud vad grejer man släpar med! 

Idag blir det att bada Smilla, Nelly & Drömma för i morgon är det tävling Cool! De verkar ju stå på kö så bara att köra...

Har åkt upp till Dalarna, ska sova hos Drömma's och Nelly's uppfödare för att i morgon åka på utställning Cool! Var skönt att slippa köra fram & tillbaka på samma dag, sen är det trevligt att få träffa Margot!

 

På bilden Drömma & Smilla på skogspromenad i Dalarna! 

Vädret blev allt mer ostadigt i slutet av veckan med regn & blåst sen har jag planer i helgen så vi är på väg hem! Stannade i Västervik för att sträcka på benen, rasta hundar och äta lunch Cool är riktigt fint där med och skönt med en liten resepaus, tar trots allt 3.5h att åka... Blev hamburgare nere vid vattnet! 

Kvällarna på Öland har tillbringats vid havet och vid grillen Cool fanns flera fina grillar på stranden att använda och myggen hölls borta av vinden från havet! Helt underbart detta! Hundarna har faktiskt oxå fått grilla lite, de gillar ju korv de med Cool!! 

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !