BLOGG

Helt perfekt Cool hittade lite sommar kantareller redan att plocka och ha till de arrangerade kantarellsöken innan säsongen drar igång på allvar! Ska träna upp både Smilla & Drömma är tanken i år, Nelly & Lego är ju redan utbildande men även de behöver lite uppfräschning innan det är dax att börja söka skogens guld Cool!! 

Jag är väldigt nöjd med helgens resultat Cool! Nelly fick Exellent med en bra kritik, hård konkurrens i öppenklassen. Drömma blir BIM slagen av en betydligt mer färdig hanvalp, så det var inget att säga nått om. Även hon får en fin kritik. Smilla får Very Good som jag för dagen är mycket nöjd med, kritiken var bra men hon är verkligen inte färdig i sin kropp ännu så kan inte räkna med mer just nu!

 

Fina de är mina tjejer CoolCool!!

Har tagit upp fyra råa märgben ur frysen, kommer hundarna gilla Cool!!

Ute i trädgården har hundarna det lyxigt gott Cool med sina märgben!! Själv måste jag städa i stugan! Hur kan det bli så mycket att städa när vi knappt varit hemma senaste veckan??

Heldag i Avesta är på utställning, Smilla, Nelly & Drömma ska in i ringarna Cool! Mot alla odds har vi uppehåll, de hade lovat oss regn hela dagen men de verkar ha spått fel. Trevligt sällskap och god stämning gör att det säkert kommer bli en bra dag känner jag! 

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !