BLOGG

Så härlig och bra fredag vi haft Ler stort otroligt fint väder och bra på alla sätt! Började dagen med en 2 timmars skogstur med hundarna som sen avnjöt varsin grisknorr i trädgården, på eftermiddagen träffade vi sökgänget för ett träningspass i skogen! Var i den mycket fina och mysiga " backe skogen"  hemma i byn. Hundarna var överlyckliga att få träna sök igen de bara älskar det !!

Idag planerar jag tillverka levergodis till hundarna Coolinförskaffat nästan 4kg ungnötslever som ska kokas och sen långsamt torka i ugnen. Hundarna älskar lever och det här kommer räcka till många träningspass!!

Har deltagit på en webinar i ämnet separations ångest hos hund som arrangerades av Hundia i Motala, föreläste gjorde Pirre Andersson. Det här är ju en alldeles lyssnade sak, man slipper restid och kan i lugn och ro sitta hemma i soffan och ta del av intressanta föreläsningar live Cool Kvällens föreläsning var toppen, intressant och lärorik !!

Sovit över hos syrran i natt och vaknade jättetidigt Galen Så tog en mycket tidig tur runt vackra sjön Gron som ligger precis intill där de bor. Mina morgonpigga hundar var naturligtvis väldigt glada över detta !!

Varje promenad är som ett mini safari hos oss Cool Den här fina älgen låg och vilade typ 20 meter från vår stig vi tog kvällsprommisen på !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !