BLOGG

Har som många andra gått och blivit förskyld Osäker är väl hösten som gör sig påmind. Men trots det har vi varit en sväng på agilitybanan och tränat idag! Blev några velodromer då jag kände att springa alltför mycket idag var liksom ingen bra idé det fick de fyrbenta stå för istället Ha ha!!!

Vi tog bilen till Hällestad skogen och deras fina vandringsleder som finns där igår Cool Så vackra och mysiga stigar att följa dessutom hade vi strålande sol och god fikakorg med oss oxå !!

Igår var vi på hundklubben i Motala för samträning med hundarna. Är en otroligt mysig klubb på alla sätt, ligger jättefint, trevligt folk och roliga aktiviteter Cool Vi hade en toppen dag med så fint höstväder oxå!!

Idag ringde min veterinär och meddelade att de sista provsvaren kommit. Alla prover var negativa både borrelia och som tur var oxå reumatism provet var negativt  Cool Så nu tror de att Lego hade en virusinfektion som satte sig i lederna. Hur som är han hur pigg som helst igen och symtomfri utan någon direkt behandling, så får väl hoppas det förblir så nu då!!

September har verkligen bjudit på det bästa höstvädret Cool är ju nästan lite sommarkänsla om dagarna så varmt! Har precis tagit en tidig söndagstur i skogen med hundarna i strålande sol Cool!!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !