BLOGG

Då var vi full trupp med glada och pigga hundar igen Coolså härligt! En tidig frostig morgon promenad med både mössa & vantar på !! 

Just nu vilar mina hundar sig i form igen då veterinären rekomenderade ett par dagars vila efter bichocken Gråter De är faktiskt som vanligt redan både glada och pigga men lika bra att ta det lite försiktigt!!

Gårdagens spårträning som började så trevligt avslutades med kaos !!

Vi tog en gemensam promenad som vanligt efter träningen denna gång längs med en fin sjö långt upp i skogen, precis när vi skulle vända mot bilarna lyckas vi reta upp ett gäng med vildbin som går till anfall på hundarna Gråter Blev kaos flera blev stuckna av bina och vi oxå då vi försökte freda våra hundar. Blev att ringa veterinär och ge de hundar som råkat illa ut en dos kortison, tur jag hade tabletter hemma annars hade vi fått åkt akut till djursjukhuset!!

Vi åkte till Linköping och det vackra Vidingsjö igår för att gå på Sheltie träff! Ett tjugotal glada shelties och mina två glada Cavalierer tog en gemensam promenad till en trevlig rastplats i skogen där alla vovvar fick springa lösa och busa Cool Det bjöds oxå på en liten uppvisning i freestyle av en duktig Sheltie och hans matte!!

Igår var bästa fredags gänget hemma hos oss för att träna skogssök Cool Efter träningen gick hela gänget en trevlig skogspromenad ihop !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !