BLOGG

Igår startade vinterträningen i Norsholms simbassäng upp igen efter vattenträningen i sjön CoolVar ett gäng väldigt lyckliga och glada hundar som ivrigt skulle i vattnet de uppskattar verkligen detta !!

Igår samlades vi hemma hos Mona för att träna skogssök med hundarna Cool är så mysig skog längs med sjön där! Mina hundar går riktigt bra all träning denna sommar har gett resultat!!

Gjorde världens fynd igår Ler stort de sålde ut tuggbenen Dentastix 80kr billigare per kartong än normalpris!!! Så jag bunkrade upp för flera månader framöver Ler stort

Idag var vi uppe med tuppen, jobbdag så en tidig morgonprommis sen iväg! Fint väder strålande sol och möjlighet till långpromenad på förmiddagen så härliga dagar vi ändå fortfarande har Cool Åh toppen när hundarna kan hänga med jobbet ut så slipper jag ta min lunch rast till att rasta hundar för nu ligger de nöjt och sover ett bra tag !!

Idag har mina hundar fått varsitt paket att öppna med torkad lunga  i Cool en enkel men väldigt uppskattad aktivitet här hemma !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !