BLOGG

Idag har det varit jobbdag igen så hela gänget har hängt med sin matte som vanligt i city Cool !!

Heldag på Örebro's kenneklubb idag med det mycket spännande ämnet genetik Cool en bra dag med väldigt nyttig och intressant information !!

Här har det varit full rulle hela dan! Först en långpromenad i regn & blask inte jättemysigt men vovvarna var glada ändå Cool Sen åkte vi till Norsholm och simtränade det var populärt! På eftermiddagen blev det miljösök med träningsgruppen ett område av tomsök sen ett nytt område med figgar i alla vovvarna jobbade riktigt bra idag! Nu är det ett gäng lite trötta men nöjda vovvar i soffan förmodligen ligger de där resten av kvällen Ha ha! 

Varit lugn och skön mysdag hemma Wow! vintern kom tillbaka lite igår så vovvarna racade i nysnö på gärdet nått de älskar! Annars har de mest myst i soffan tuggat lite goda ben samt haft födosök i trädgården !! 

Årets första ringträning på ÖKK i går Cool vi var där och tränade som vanligt är så trevliga och nyttiga kvällar i Hornstäve ridhus! Lilla Lycka var med och skötte sig alldeles utmärkt så snabbt hon lär sig lilla tjejen !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !