BLOGG

Känns som veckorna bara susar förbi oss just nu... Det är redan fredag och helg igen! Vi har simtider nu på fredagar en period så varit i Norsholm över dagen men hann ut på en trevlig morgonpromenad med Lisa, Mio och Skalman innan vi stack iväg. Just nu har de fyrbenta fått söka efter sitt fredagsben som idag blev en tjurmuskel gömd i varsitt rum i huset så nu ligger de och knaprar och har det riktigt gott Hjärta 

Investerat i lite nya koppel till vårens alla tävlingar väntar på att de ska komma fram till lådan Cool !!

Äntligen tog vi oss ut och tränade bevakning igen Cool blev en patrullstig med både ljud och vind figge. Nån som blev extra glad var Lego det här är verkligen en favorit gren för honom Cool Efter bevakningen tränade vi spår med vovvarna och tog en gemensam långpromenad så nu har lugnet lagt sig i huset vill jag lova !!

Så himla bekvämt med leverans till dörren Cool har fått hem en massa smarriga ben till vovvarna !!

Så mycket energi och glädje detta finväder ger! Vi har lagt skogspår åt vovvarna idag och medan spåren låg till sig tog vi en långpromenad i rena rama vårvärmen Cool Efter skogsträningen åkte vi till byn's grusplan och byggde några rally-banor att träna på, en sån rolig start på veckan !! 

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !