BLOGG

Gårdagen bjöd på en extra intressant figge som placerats uppe i ett jakttorn vid vår patrullstig Ler stort hundarna fixade den galant var fin vind ut mot stigen men lite fundersamma var de när vittringen försvann innan de kom på att den fanns långt upp över deras huvuden! Efter bevakningen tränade vi personspår och jag hade lagt några kluriga vinklar och dolda apporter även detta gick bra Cool Varit en riktigt bra dag med vår i luften och vi hann även ta en härlig långpromenad genom grustaget oxå !!

Här är leksaker verkligen en förbrukningsvara Ha ha! investerade i några nya leksaker sist vi var åh tävlade vi får se hur länge dessa håller ???

Vårväder ute i helgen Cool så vi tog en heldag i skogen! Fixade en bas för oss och hundarna sen la vi blodspår och medan spåren fick sin liggtid tog vi en mysig utflykt till sjön. En fikapaus i solskenet var ju inte helt fel !! Därefter promenad tillbaka till basen och spårträning med hundarna gissa om vi alla var nöjda med dagen efter 6 timmar ute i finväder?

Igår hade vi tursamt nog en helt ny bonus figge att gömma på sökområdet Ler stort Så roligt och nyttigt för hundarna att få hitta en helt okänd människa under träningen !!

Simtränings dax för vovvarna idag så blir att ge sig iväg mot Norsholm och simbassängen Wow! !! 

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !