BLOGG

Gårdagens domare var återhållsam måste jag säga med hp:na men Drömma o Nelly fick och tävlade vidare. Resultat blev att Drömma blev bäst i ras och Nelly kom 2:a i tikklassen Cool Väl i gruppfinalen blev vi oplacerade denna dag men är supernöjd !! Lilla Lycka och Smilla gjorde bra ifrån sig men vart utan hp som många andra denna gång...

Då var vi framme i Vreta Kloster Cool är utställningsdag !! Har Smilla med tidig start och Cavaliererna med sena starter men alla i samma ring, skönt !!

Vilken solig o härlig fredag Cool jag har badat, fönat, borstat och fixat till Smilla, Nelly, Drömma o Lycka till morgondagens utställning men vi har även hunnit med en massa bus i härliga solskenet på eftermiddagen !!

Så härligt det är med ljusare tider Cool kl 06.00 var vi ute o cyklade en timme innan jobbet !!

Nja var inte så värst sugen på att ligga figge under nån gran i skogen idag Ha ha! snöblandat regn har öst ner hela dan så vi skippade skogssöket och tränade spår med förledningsspår som lite extra svårighet samt patrullerade en stig med utplacerade föremål på istället! Betydligt skönare att få röra på sig när det är så här ruggigt ute än att ligga figge o låta hundarna göra allt fysiskt jobb !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !