BLOGG

Vi var ute i skogen och tränade personspår med hundarna igår och precis när vi började lägga spåren öppnade sig himlen och världens skur kom över oss blev genomsur på typ 2 minuter ☔☔☔ så höll hela träningspasset på uppehåll ena sekunden för att sedan få flera intensiva åskskurar över oss !!

I helgen blev det betydligt svalare igen hos oss och hundarna kvicknade till och blev busiga & pigga igen efter värmechocken 😉 så har tränar specialsök både lördag och söndag med dem riktigt roligt med lite träning igen efter en lat vecka i skuggan och i badet 😎😎😎

Fick tag på storpack av de kycklingben som är favoriter hos vovvarna på djuraffären i Örebro det var verkligen toppen 😃 !!

Suttit ute på verandan och borstat alla hundar, klippt klorna och kollat öron & tänder så nu är de tipp topp ett tag igen 👍!!

Vi var iväg på en riktig trevlig resa till Örebro igår 🚗 blev först lite rally-lydnad med de vuxna hundarna för att sen delta med Lycka & Saga på ÖKK ringträning 😃 Efter träningen åkte vi in till Mariebergs köpcentrum för att träna passivitet med alla hundar. Vi shoppade oxå loss i en djuraffär vilket Saga tyckte var väldigt intressant och roligt 😃 På vägen hem stannade vi utanför Kumla för hundbad var en rätt varm dag även igår så det var både nödvändigt och uppskattat hos de fyrbenta 💕

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !