BLOGG

Usch vilket hundväder vi haft de senaste dagarna ... De fyrbenta blir både blöta och skitiga flera gånger om dagen 😢 jag har i princip gett upp städningen här hemma är ju likadant inom nån timme i alla fall på golven !! Men vi trotsade vädret och cyklade 8 km i regn igår inte nån favorit hos mig men ibland är det bara åh bita ihop ...

Idag har vi varit i grannbyn och tränat preparat sök utomhus och på fordon 😃 några riktigt kluriga gömmor som vovvarna lyckades hitta riktigt fint !!

I helgen har jag varit på en två dagars Anatomi utbildning på ÖKK för Svante Frisk & Ann Carlström 😃 varit en toppen helg så mycket jag lärt mig och fått uppleva både teoretiskt och praktiskt !!

Började denna dag med rally-lydnad på morgonen rätt kyligt ute nu måste jag säga fick låna en mössa som tur var 😃 efter lydnaden tränade vi miljösök och Evy's barnbarn var med och figgade en liten pojke på bara 4 år jätteduktig med vovvarna och så spännande att få leta barn i söket de doftar ju inte alls som oss vuxna !!

Favorit i repris 😃 Nelly och jag började en massagekurs igår för Marie Söderström Dynamic Rehab & Sport !! Var 10 år sen jag gick just den kursen för Marie så var hög tid att uppdatera sig och lära sig nya saker inom ämnet 😃

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !