BLOGG

Helgen fortsätter med mer nosarbete idag i form av spårträning 😊 dessutom blev det eftersök av ett tappat koppel som tappades under skogsturen vi alltid tar när spåren ligger till sig. Efter ca 500 meter in i skogen vi gått i hittades kopplet av bästa Lego 😃😃😃

Då var det redan fredag igen och vi har inlett helgen med att åka till grannbyn och träna specialsök på ett industriområde 😃 blev både inomhuslegor och några mindre utomhusområden att söka igenom bra start på helgen !!

Simträning i bassängen idag extra trevligt med folk och personal i lokalerna för omväxlings skull har ju mest haft helgtider hittills. Rätt trevligt att motionera hundarna inomhus just nu oxå med tanke på det gråa vädret ute och att det som vanligt regnar även idag 

Saga och jag har varit på Hundia för att hålla i ett av tillfällena på valpskolan 😃 riktigt roligt då kvällens tema bar sök !! Deltagarn fick prova på lite miljösök med sina valpar och jag visade praktiskt hur ett valpsök kan se ut med Saga en sån trevlig kväll och roligt att kliva in i instruktörs rollen saknar det ibland faktiskt !!

Tränar en hel del antijakt med mina hundar nu under hösten! Här finns stora flockar hjort & massor av rådjur runt om i skogarna och nu när jägarna har börjat mata dem är det lätt att planera sina turer i dessa områden och få till bra mer kontrollerade övningar 😃 hundarna har verkligen varit duktiga och klarat flera svåra situationer och på köpet får då Saga lära sig av de andra redan tränade kamraterna !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !