BLOGG

Nu när snön och minusgraderna är tillbaka tar vi en städdag och vi hann oxå plocka in alla leksaker från trädgården innan de begravs så nu har vi nytvättade grejer 😊 en som inte vill vänta på att leksakerna ska torka är Lycka hon vill busa nu !!

 

Det varnades för snöstorm idag så vi begav oss ut tidigt till skogen och hann precis hem igen när snön började falla !! Nu väntar vi på eventuella stormvindar inomhus och framför tv:n med tour de skie 😊

Då var det fredag igen och vi började helgen med sovmorgon och en riktigt härlig tur i skogen där all snö vi fick i onsdags var helt borta igen på bara lite mer än ett dygn ... vilket då innebär rätt smutsiga hundar igen tyvärr !! Idag har Nelly badats och borstats för att få så mycket päls som möjligt att lossa vilket det oxå gjorde 😊 nu är det Lego's tur i morgon hoppas på samma goda resultat på honom !! 

Veckan har förgyllts med ett trevligt besök av Lycka som bott några dagar hos oss och busat lite med sina kusiner om dagarna 😊 !!

Jag fixade ett "födosök" de luxe igår 🍖🍖🍖 det blev en riktigt smarrig kompott godbitar gömda på hela tomten, altaner och i förrådsbodar !! Det var efterlängtat & uppskattat och höll dem sysselsatta över en halv timme plus en liten kortare stund senare på kvällen där de sista gobitarna hittades 😊

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !