BLOGG

Nelly har dragit på sig en lättare ögoninflamation var och kollade upp henne hos veterinär i veckan och har sen dess behandlat henne med en ögonrengöring han rekommenderade och det har gett bra resultat Cool tråkigt med ögon strul men rätt skönt att ändå slippa behandla med recept belagda medel !!

Heldag i Kumla med bästa sällskapet och riktigt trevligt arrangemang !! Ställde ut Saga och Rosanna som skötte sig alldeles utmärkt i ringen Cool Placerades som följande Saga 2:a bästa tik med Hp Rosanna blev 3:e bästa tik helt okej resultat trots allt då båda saknar "vuxen" päls för dagen !! Söta Smilla blev helt kär i Evy's lilla fina Ronja under dagen såg ut som om hon tyckte vi skulle adoptera den lilla och ta med henne hem Cool !!

Idag blir Drömma's tre små underverk redan två veckor gammla och har så smått börjat öppna sina ögon Cool

Snön försvinner i en rasande fart nu hos oss och öppnar upp för skogsträning igen Cool varit i grannbyn och lagt spår åt alla vovvar så roligt !!

Nelly är tillbaka hemma igen efter några veckor som sällskap till Drömma hos deras gammel matte 😊 Det har varit riktigt tomt här hemma så vi är alla glada och nöjda igen och firade med att spendera tid i spårskogen ihop igår 👍

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !