BLOGG

I går kväll var vi i grannbyn och tränade blodspår med de små och körde Nosework med de vuxna hundarna 🐶 vi hade fått nyckel till klubbhuset och bodarna så blev sökträning inomhus efter preparat. Efter träningen släppte vi alla och min lilla tjuv Saga hittade minsann skankerna jag lagt vid bilen och sprang runt åh retade alla andra hundar resten av kvällen 😂

Var på miljösöks träning på kvällen igår och kan glädjas åt fortsatt bra utveckling av Winna & Ängla båda riktigt duktiga 😊 !! Saga, Drömma & Nelly som vanligt bra sök och en riktigt klurig hög lega på ett tak fick vi till roligt när sånt är möjligt 😊 !!

Stadga med hjälp av de smås korg och inlärning av min frisignal stod på schemat igår. Det blev lyckade träningspass ute på altanen för både Winna & Ängla 😊

Idag startar grundkursen i agility för valpar där fokus ligger på beteenden som är bra att träna på innan hinderinlärning och handling på hinder påbörjas. Så inspirerande och klokt att förbereda hunden på bästa sätt innan man besöker agilityplanen 😊 !!

Dax att borsta igenom hela gänget, klippa klor, kolla tänder & öron ... Det tar sin lilla tid nu med 7 hundar i familjen 🐶 Smilla och Lego har dessutom schamponerats och fönats !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !