BLOGG

Lilla Drömma kämpar på i sin tratt, det klonkar och bökas rejält just nu! Trodde först hon skulle vägra röra sig då hon blev jätte sur när tratten åkte på, men nu är det full fart här hemma igen. Hon kör med oss alla vill ha assistans upp i soffan och så, sen får hon liksom företräde till allt annat oxå då hon kommer farande i tratten Ha ha!!!

 

 

På bilden en till att börja med riktigt sur Drömma på sin liggpläd i köket!

Har varit på återbesök med Smilla & Drömma. Båda mina ungdomar är glada i väntrummet och vill in till veterinären vilket ändå måste betyda att de ger bra betyg till både veterinären och personalen!! Smilla's öga var helt ok nu inte ens en ärrbildning på hornhinnan Cool! Stackars Drömma däremot blev kvar för dränering trots att mer än halva svullnaden gått ner Gråter... Är inte roligt att lämna dem kvar själva trots att jag vet att hon är i goda händer! 

Smilla är fortfarande lite ljuskänslig så hon får bara gå prommis & motioneras vid mulet väder! Har väntat hela dagen men så plötsligt händer det man normalt sett inte vill, hela himlen täcks av mörka moln! Vilket då betydde grönt ljus för en cykeltur Coolgissa om hon blev glad???

Sjuklingarna här hemma börjar bli bättre Cool! Smilla verkar vara helt ok igen med ögat hon är inget besvärad längre. Drömma's svullnad är på väg ner, det är skönt och hoppas på att slippa dräneringen! De är i alla fall pigga & glada mina ungdomar Cool!!

Köpt 4 olika hundtugg av endast helt naturliga produkter i påsen Cool Provade några olika typer av kycklingsnacks tycker just kyckling är en favorit hos mina hundar och dessa produkter gick hem kan jag säga. Känns bra att inte ge dem en massa tillsatser, socker och färgmedel faktiskt, gillar när man får tag på naturliga goda godis belöningar! 

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !