BLOGG

Lördagskväll hemma hos syster yster som bjuder på hemmagjord skagentoast på egenslagen majonäs och handskalade räkor Cool supergott!! Sen hade hon fixat kycklingben och egengjord jordnötsås med ris till middag och det var hur gott som helst det med !!

Seminarie på Fritt Följ i Linköping idag inom ämnet problemhund och hundproblem föreläste gjorde Markus Lindelä. Ett intressant ämne som tål att tänkas på då det redovisades skrämmande siffror på hur många hundar som avlivas pga väldigt lätta/ små problembeteenden i tex USA! En helt sjuk hög siffra av hundar tas bort säkerligen helt i onödan!!

Vi beslutade att åka till Vinbjörnsparken för att träna uppletande och väl där så tänkte vi att varför inte lägga rutan på minigolf området då det ändå var stängt för säsongen Cool roligt med lite annorlunda sökruta för hundarna !! Runt parken finns en del skogsområden så vi passade oxå på att lägga lite spår i terräng det har ju som sagt inte varit läge för någon skogsaktivitet denna vecka då det var uppskattat av vovvarna att få sätta tassarna i lite skog Cool!!

Idag kom alla fina nya utställningskoppel hem som jag beställt och de var verkligen riktigt fina i verkligheten oxå så blev supernöjd Cool Tyvärr råkade jag klippa upp kuvertet så ett koppel gick av super klantigt !! Nu går det som tur är att fixa fick skicka tillbaka det igen och få en ny lina till de fina stenarna !!

Varit ute på en långpromenad på landsvägen upp till byn idag. Blev en del helt klart spännande möten längs med vägen iform av både får, kossor och hästar Cool!!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !