BLOGG

Efter omställningen till vintertid blev det mörkersök för alla hundar på veckans miljösök på Björkliden !! Blev kluriga inomhuslegor denna gång som hundarna fick kämpa ordentligt med Cool !!

Vi åkte upp till Örebro's universitet i går kväll för att lyssna på föreläsningen "I huvudet på en domare" som hölls av exteriör domaren Maritha Östlund-Holmsten. Var många som kommit för att lyssna och det blev en intressant kväll där vi fick ta del av domarens perspektiv av en tävlingsdag !!

Börjat dagen med en riktigt lång höstpromenad inte finaste vädret men varmt & skönt ute Wow!Passade på att kombinera motionen med lite balansövningar på både stockar och stenar !!

Vi klarade oss från stormen så träffades som planerat för gemensam rally-träning i går kväll Wow! blev till och med uppehåll i allt regnande så vi hade en toppen kväll !! Väl hemma var det soffhäng som gällde med en bra film !!

Vi åkte ner tidigt till agilitybanan idag och tränade med hundarna och vilken bra fart de hade allihopa så roligt Ler stort Efter träningen fortsatte vi mot skogen för en långpromenad lika bra att hinna med det oxå om nu den här höststormen dyker upp som de pratar om ??? Kanske vi blir strandsatta inne i värsta fall längre fram under dagen...

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !