BLOGG

Miljösök på fina Bönergården denna vecka ett så fint och utvecklande område som oxå var helt nytt för hundarna Cooltycker alla våra hundar gjorde ett riktigt fint sökarbetet det är så roligt att se hur bra de utvecklats denna höst !!

Veckans simpass genomfördes igår och rehabavdelningen håller på att rustas så det var rivna väggar och byggare i full fart med att renovera i lokalen, trots allt stök & bök stördes inte mina hundar alls! De är verkligen rutinerade och trygga i bassängen Cool

Lilla fina Lycka kom på besök igår Wow! en sån nyfiken och frimodig liten valp hon är !! Hon sprang glatt in och kollade runt i huset och bland mina vovvars saker full av livsglädje. Efter en stund somnade hon i köket där låg sötnosen resten av kvällen medan vi fikade och bara satt och kollade på det lilla underverket !!

Var länge sedan vi var hemma en heldag så passade därför på att bara ta en mysdag mitt i veckan och bara vara Cool har tagit en skön långpromenad i skogen, städat, pysslat lite inför advent och väntar nu på att skidskyttet ska börja samt att mysigaste finbesöket ska dyka upp !!

Vi hann precis hem till rally-träningen i går Cool och trots en lite kylig kväll kom det många som ville träna så himla bra med störningsträning !!

 

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !