BLOGG

Vår grusplan är nu plöjd en gång i allafall så vi beslutade att vara där istället för skolgården är bättre lyse där. Alla mina hundar gjorde ett riktigt fint träningspass i går så roligt Cool Det kom oxå två nya ekipage till träningen det var oxå roligt !!

Helt plötsligt slår det om rejält i vädret plusgrader och snön börjar smälta... Hur ska det gå för vår snöprinsessa som älskar att bara få springa så fort hon bara kan i snön Wow! !!

De senaste dagarna har vi haft mer eller mindre snöstorm flera gånger så varit minst sagt bökigt på vägarna omkring där vi bor. Men som tur var blåste den värsta snöstormen bort över fredagnatten så vi kom faktiskt iväg till simbassängen även om vägarna inte var toppen bra gick det helt ok Cool Det var skönt för simmet är ju en av hundarnas höjdpunkter varje vecka och i och med all snö är det svårt att motionera dem ordentligt också så det var bra att lite överskottsenergi fick pysa ut i bassängen !!

Veckans sökträning var i en helt ny byggnad för vovvarna Cool Ett väldigt intressant sådant med dels flera små mindre utrymmen och kluriga legor men sen var hundarna tvugna att forcera bland annat gallertrappor och mörka utrymmen för att lyckas hitta alla figgar !!

Sånt jäkla snöoväder vi fick igår och väntar idag oxå Gråter Var inget trevligt alls ute så blev bara korta rastningsrundor och inomhusmys istället! Men desto mer tid blev det ju över då för förberedelser inför dagens träning jag stekte pannkakor och gjorde köttbullar som ska bli vovvarnas matbelöning hos figgarna ikväll !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !