BLOGG

Ikväll är det nöjda och glada vovvar här hemma Cool Lego & Smilla har tränat bevakning och dagens patrullstig innehöll både vind & ljudfiggar, föremål gömda både högt och helt dålda i marken samt spårupptag! Drömma & Nelly tränade spår som lagts på ett utmanande sätt i skogen! Efter skogsträningen åkte vi upp till byn och tränade lite Rallylydnad ihop med vårt härliga lydnads gängCool !!

Vilket vårväder denna helg bjuder på Cool hundarna har njutit mycket utomhustid, långpromenader och sol så härligt & skönt !!

Vi tränade miljösök igår på Bönergården och la ut tre figgar en utomhus i skogsbrynet, en i ett utomhusförråd med helt stängd dörr och en figge i husgrunden. Vi trodde faktiskt den i husgrunden skulle bli rätt svår men hundarna löste det hur lätt som helst, så duktiga de blivit Cool blir att försöka klura till det ännu mer nästa gång...

Undrar om det ändå är vårkänslor som får oss att bli lite mer morgonpigga Ha ha!??? Här är vi uppe med tuppen igen i alla fall trots ledighet så nått har hänt !!! Pigga hundar på en tidig morgontur med cykeln Wow!

Nu har alla koppel jag beställt kommit hem Cool och de var verkligen så underbara som på bilderna är väldigt nöjd! Med skickade de detta bonus koppel helt utan kostnad så himla snällt !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !