BLOGG

Då var det måndag igen o denna vecka är det ju påsk oxå Cool hos oss har det börjat på bästa sätt med lite mysig påskpyssel utomhus och de första blommorna är nu satta i krukor på uteplatserna. Efter en långpromenad i solskenet åkte vi ut till skogen för att träna spår och bevakning därefter upp till byn för rally-lydnad med träningsgänget. Med andra ord har det varit en härlig vårig start på nya veckan Cool !!

Lycka & Drömma ställdes i Mjölby igår Cool blev en trevlig dag i gott sällskap och med fina resultat! Bäst gick det för Lycka som slutade som BIG-3 Cool riktigt bra resultat! Drömma fick hp och blev 2:a hon var tyvärr alldeles för het i ringen tror BIR:et rök på grund av det faktiskt det var min känsla. Men trots mindre bra prestation av Drömma är jag väldigt nöjd med dagen !!

Vårt fredaggäng var ute och tränade sök hemma i byn denna vecka Cool Härligt att skogssöken kommit igång igen på allvar !!

Även veckans sista cykelpass blev en regnig historia så bara åh bita ihop o gilla läget Ha ha! men vovvarna trivs minsann som fisken i vatten även dessa träningspass !!

Tror inte jag var ensam om att tycka att tak över huvudet var rätt skönt på kvällens träning Ha ha! helt otroligt vad det regnar hos oss just nu !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !