BLOGG

Allt är inte nöjen med hundarna Ha ha! dax att ta tag i lite bokföring igen har samlat på mig en hel del pappersabete !!

Varit en trevlig och intensiv helg för oss alla så vi har hämtat ny energi genom att ta en härlig morgonpromenad i skogen Cool De fyrbenta ska ha vilodag med lite trädgårdmys och några smariga kycklingvingar medan jag klipper gräset !!

Tävlingsdag 2 idag i Hässleholm och det blev ingen direkt lysande dag Gråter Resultat mässigt en katastrof och vädermässigt även det en katastrof regn o rusk gjorde att man blev ordentligt blöt och dessutom fick packa ihop blöta grejer blää ... Plus för trevligt sällskap, super duktiga hundar och en relativt lättkörd hemresa !!

Hann inte ens blogga nått igår var full fart hela dagen !! Fixade alla hundar på förmiddagen efter vår långpromenad packade bilen full för att åka hela långa resan till Hässleholms gården och helgens utställningar Wow! På lördagen är det Sheltie special och Smilla ska tävla sen på söndagen är det Nelly's, Drömma's och Lycka's tur. Vi kom fram vid 18 tiden åkte o satte upp tältet sen käka lite men när jag skulle slå in adressen på boendet ville gpsen inte hitta den så blev världens strul innan vi kom fram klockan rann iväg så var bara åh packa in grejerna gå en långtur med hundarna och sen sova!

En härlig solig morgonpromenad med bästa sällskapet Lisa, Mio och Skalman så skönt att finvädret är på väg tillbaka oxå Cool !!

Senaste kommentarer

02.08 | 19:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

22.06 | 12:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

07.01 | 18:53

Söööööt !!!!!!!

07.01 | 18:51

Vilken fin glaskupa !